Електронни везни цени.

Търговски електронни везни цени.

Електронни везни цени.Електронни везни кантари Daisy DSB 6-15 kg

electronni-vezni-daisy-dSB6-15kg Електронни везни цени.Заверена електронна везна на Дейзи без вертикален дисплей за клиента . Снабдена е с клиентски дисплей долу ниско . Издражлива нераждема платформа .Удобна клавиатура за оператора/Продавача/. Подходяща електронна везна за търговски обект като магазини за хранителни стоки , сергии за плодове и зеленчуци и др.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронни везни цени.Електронни кантари везни Daisy DSV 6-15 kg

electronni-vezni-daisy-dsv15 Електронни везни цени.Заверена електронна везна кантар на Дейзи с вертикален дисплей за клиента .Издражлива нераждема платформа .Удобна клавиатура за оператора/Продавача/.Подходяща електронна везна за търговски обект като магазини за хранителни стоки , сергии за плодове и зеленчуци и др.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронни везни цени.Електронни везни кантари Tremol ACS-15 kg

tremol-scales-acs Електронни везни цени.Тази електронна везна кантар е базов модел на производителя Тремол.Тя няма изнесен дисплей(локатор).Търговските електронни кантари везни на Тремол са подходящи за ползване в производтствената дейност и в различните търговски обекти(плод и зеленчук,магазини за месо,за теглене на сладолед, за кафе, дребни сладки,магазини за хранителни стоки и др.)

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронни везни цени.Електронни кантари везни Tremol ACS-15kg

Заверена търговска електронна везна кантар Тремол ACS Търговските електронни везни кантари на Тремол са подходящи за ползване в производтствената дейност и в различните търговски обекти(плод и зеленчук,магазини за месо и др.)

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронни кантари везни Еликом

electronni kantari vezni datecs dt 15 Електронни везни цени.Електронни кантари везни от veznite.com с индекс К, са едни от малките търговски везни от гамата EVL(серия К). Те се отличават с добрия външен вид, компактен дизайн, точност при измерване и с това че са снабдени с акумулаторно захранване . С този модел везни PK добре се работи предимно в малки търговски обекти и кухни.Тази везна PK е предпочитана защото е лесна за ползване и има ниска цена.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронни везни цени.Електронна везна кантар ЕЛИКОМ bk 15 Електронни везни цени.Електронни кантари везни нови и втора употреба.Veznite.com извършва продажба и сервиз на търговски електронни везни и кантари.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронни везни цени.Търговска везна кантар Elicom EVLplus xx BF с заверка. Електронни кантари везни нови и втора употреба.Veznite.com извършва продажба и сервиз на търговски електронни везни и кантари.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронни везни цени.Търговска везна кантар Elicom EVLplus xx LF. Заверка кантари и везни. Електронни везни цени.Електронни везни нови и втора употреба.Veznite.com извършва продажба и сервиз на търговски електронни везни и кантари.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронни везни цени.Търговска везна кантар Elicom EVLplus xx BT Електронни везни кантари нови и втора употреба.Veznite.com извършва продажба и сервиз на търговски електронни везни и кантари.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Търговска везна Elicom EVLplus xx LT Електронни везни кантари нови и втора употреба.Veznite.com извършва продажба и сервиз на търговски електронни везни и кантари.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Търговска везна кантар Elicom ETS xx S1 с заверка. Електронни кантари везни нови и втора употреба.Veznite.com извършва продажба и сервиз на търговски електронни везни и кантари.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронни кантари везни DATECS

elektroni kantari veznite datecs dt 15 zaverka Sofiq Електронни везни кантари Датекс DT-15 са теглещи инструменти даващи възможност да бъдат свързани с касов апарат. Обявените цени включват ПЪРВОНАЧАЛНА ПРОВЕРКА В БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУТ ПО МЕТРОЛОГИЯ .

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електрони кантари везни Datecs с заверка София цени. Електронни везни кантари нови и втора употреба DT-15LP разполагат с интерфейс за връзка с компютър и принтер за етикети. Удобни са за работа в супермаркети, цехове за производство и други подобни търговски обекти .

Виж изображението в пълен размер Виж още

daisy eletronna vezna kantar 3kg Търговските везни от серия S са прецизни измервателни устройства предназначени за работа в търговски и производствени обекти. Характеризират се с нов процесор за бързо установяване на теглото, вградена памет за запаметяване на информация до 1,000 артикула.Везните имат интерфейс RS232 за връзка с PC, касов апарат или етикетиращ принтер.

Виж изображението в пълен размер Виж още

daisy targovska eletronna vezna kantar 6kg Търговските кантари везни от серия S са прецизни измервателни устройства предназначени за работа в търговски и производствени обекти. Характеризират се с нов процесор за бързо установяване на теглото, вградена памет за запаметяване на информация до 1,000 артикула.Везните имат интерфейс RS232 за връзка с PC, касов апарат или етикетиращ принтер.

Виж изображението в пълен размер Виж още

daisy eletronna vezna kantar 15kg s zaverka Търговските кантари везни от серия S са прецизни измервателни устройства предназначени за работа в търговски и производствени обекти. Характеризират се с нов процесор за бързо установяване на теглото, вградена памет за запаметяване на информация до 1,000 артикула.Везните имат интерфейс RS232 за връзка с PC, касов апарат или етикетиращ принтер.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронна везна кантар Bimco 6 kg - ВТОРА УПОТРЕБА

electronni-vezni-bimco-6kg Електронна везна на Бимко без вертикален дисплей за клиента . Снабдена е с клиентски дисплей долу ниско . Издражлива нераждема платформа електронната везна е изцяло метална.Удобна е за обекти където нямате достатъчно място. Подходяща електронна везна за търговски обект като магазини за хранителни стоки , сергии за плодове и зеленчуци и др. Везната е одобрена от БИМ и подлежи на Метрологична Заверка.

  • Клас на точност---III
  • Максимален товар--6 kg
  • Деление---е=d=2g
  • Габаритни размери--270x230 mm.
  • Размери на платформата---230 mm х 190 mm

Виж изображението в пълен размер ВЕЗНАТА КАНТАРА Е ВТОРА УПОТРЕБА

АКТУАЛНО

Електронни везни кантари нови и втора употреба