Кантари до 15 кг

Кантари до 15 кг Кантари за магазин.Електронна везна за магазин .Търговски електронни кантари везни

Кантари за магазин Daisy DSB 6-15 kg

electronni-vezni-daisy-dSB6-15kg Кантари до 15 кг.Кантари за магазин .Електронна везна за магазин.Заверена електронна везна на Дейзи без вертикален дисплей за клиента . Снабдена е с клиентски дисплей долу ниско . Издражлива нераждема платформа .Удобна клавиатура за оператора/Продавача/. Подходяща електронна везна за търговски обект като магазини за хранителни стоки , сергии за плодове и зеленчуци и др.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Кантари до 15 кг Daisy DSV 6-15 kg

electronni-vezni-daisy-dsv15 Кантари до 15 кг.Кантари за магазин.Електронна везна за магазин.Заверена електронна везна кантар на Дейзи с вертикален дисплей за клиента .Издражлива нераждема платформа .Удобна клавиатура за оператора/Продавача/.Подходяща електронна везна за търговски обект като магазини за хранителни стоки , сергии за плодове и зеленчуци и др.

Виж изображението в пълен размер Виж още

Електронни везни кантари Tremol ACS-15 kg

tremol-scales-acs Кантари до 15 кг .Кантари за магазин.Електронна везна за магазин.Тази електронна везна кантар е базов модел на производителя Тремол.Тя няма изнесен дисплей(локатор).Търговските електронни кантари везни на Тремол са подходящи за ползване в производтствената дейност и в различните търговски обекти(плод и зеленчук,магазини за месо,за теглене на сладолед, за кафе, дребни сладки,магазини за хранителни стоки и др.)

Виж изображението в пълен размер Виж още

Кантари до 15 кг Tremol ACS-15kg

Заверена търговска електронна везна кантар Тремол ACS Кантари за магазин.Електронна везна за магазин.Търговските електронни везни кантари на Тремол са подходящи за ползване в производтствената дейност и в различните търговски обекти(плод и зеленчук,магазини за месо и др.)

Виж изображението в пълен размер Виж още

АКТУАЛНО

Електронни везни кантари нови и втора употреба